Osebni podatki so informacije, ki jih uporabnik posreduje ob brezplačni registraciji in ob sklenitvi naročniškega razmerja. Obvezujemo se, da bomo vse osebne podatke, ki so jih posredovali uporabniki, varovali kot poslovno skrivnost.

Hranimo naslednje informacije:

 • Uporabniško ime in elektronski naslov, ki jih uporabniki navedejo ob prijavi.
 • Podatke v uporabniškem profilu in podatke, ki jih uporabniki vnesejo ob uporabi strani.
 • Podatke, ki jih uporabnikove naprave pošljejo ob dostopu do strani.
 • Aktivnosti uporabnikov ob uporabi strani.
 • Piškotke in piškotkom podobne tehnologije.

Kako uporabljamo informacije:

 • Za dostop do strani po prijavi.
 • Za hranjenje uporabniških podatkov in nastavitev.
 • Za izboljšave, testiranje in pregled storitev.
 • Za razvoj in testiranje novih storitev.
 • Za odpravljanje tehničnih težav.
 • Za zbiranje podatkov o hitrosti in odzivnosti strani.

Piškotki

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletno mesto, ki ga obiščete, pošlje brskalniku. Spletno mesto si lahko z njim zapomni podatke o vašem obisku, na primer izbrani jezik in druge nastavitve. Tako je lahko vaš naslednji obisk istega mesta bolj uporaben in lažji. Piškotki imajo pomembno vlogo. Uporaba spleta bi bila brez njih znatno manj enostavna.

Uporabljeni so sledeči piškotki:

 • Funkcionalni
 • Analitični
 • Socialna, družbena in družabna omrežja
 • Oglaševalski
 • Ostali

Nadzor nad piškotki

Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja obiskovalec spletne strani, zato lahko tudi shranjevanje piškotkov kadarkoli po želji omejite ali popolnoma onemogočite.

Informacije za upravljanje s piškotki v spletnih brskalnikih:
ChromeMozilla FireFoxMicrosoft Internet Explorer 9Microsoft Internet Explorer 7 in 8Opera (stran v angleškem jeziku), Safari (stran v angleškem jeziku)

Nastavitve piškotkov

Spodaj lahko izberete, katere vrste piškotkov dovoljujete na tej spletni strani. Kliknite gumb "Shrani nastavitve piškotkov", da uveljavite svojo izbiro.

FunkcionalniNaše spletno mesto uporablja funkcionalne piškotke. Ti piškotki so potrebni za delovanje našega spletnega mesta.

AnalitičniAnalitični piškotki beležijo aktivnosti obiskovalcev na naši spletni strani. Storitev uporabljamo za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in preživet čas uporabnika na strani, težave pri navigaciji itd.).

Družbeni medijiNa našem spletnem mestu piškotki družbenih omrežij prikazujejo vsebine tretjih oseb, kot sta YouTube in FaceBook. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OglaševalskiNaše spletno mesto postavlja oglaševalske piškotke, da vam prikaže oglase tretjih oseb glede na interese. Ti piškotki lahko sledijo vašim osebnim podatkom.

OstaliNa našem spletnem mestu so nameščeni piškotki tretjih oseb iz drugih storitev tretjih oseb, ki niso analitični, družabni mediji ali oglaševanje.

[wpca_cc_settings_btn_default_sett]

Kako so uporabljeni piškotki

Piškotki niso škodljivi, saj ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode. Uporabljajo se za različne namene, za seje (npr. prijave na forumih), za spletne košarice, za prikaz različnih naprednih vsebin na spletni strani, za vodenje statistike obiska spletne strani, za podporo vtičnikom družabnih omrežij, ter tudi za prikazovanje oglasov po meri obiskovalca.

Piškotke uporabljamo za različne namene. Uporabljamo jih na primer, da štejemo, kolikokrat ste nas obiskali, da vam pomagamo, da se prijavite za naše storitve, in da varujemo vaše podatke.

Ogledate si lahko seznam vrst piškotkov, ki jih uporablja Google, in preberete, kako Google uporablja piškotke za oglaševanje. V Googlovem pravilniku o zasebnosti je razloženo, kako varujejo vašo zasebnost pri uporabi piškotkov.

Opomba: Piškotke vam bodo verjetno namestila tudi družabna omrežja Facebook, Twitter in Youtube, v kolikor jih uporabljate. Upravljanje z njihovimi piškotki je, tako kot z vsemi piškotki tretjih oseb, izven naših pristojnosti, in je urejeno s pogoji sodelovanja, ki ste jih uporabniki teh omrežij sprejeli ob registraciji.